someday I'm gonna find it, but I wish I knew what I was looking for.

men sheeet vilken bra skoldag det har varit idag alltså. Allas humör har varit på topp idag, på riktigt! Inte så konstigt det kanske, vi har nämligen stylat hela förmiddagen. Jag blev kalasnöjd, lisa och amanda gjorde ett mycket bra jobb! De tog ganska lång tid, så det blev inte lika mycket tid över till att styla amanda och lisa. Meeeen, fina som rackans blev dem ändå.
"åh, nej, jag grät"
haha, amanda är knas ibland. Efter lunchen gick vi igenom lite som var viktigt att veta, hur man touperar och vilka hårnålar som gör vad osv. Sedan fick vi chansen att färga våra ögonbryn och ögonfransar om vi ville. Det lockade inte mig, men lisa högg kniven i högsta hugg och jag både färgare fransarna och plockade ögonbrynen. ÅH, hela högen på 28 elever är ju kalasbra. Även om vi mestadels är runt 23-26. Obeskrivligt. Slänger nog in ett par bilder från idag som jag tog med mobilen om jag orkar ikväll. Annars kommer dem nog  in imorgon.

Efter skolan så sprang jag in till make up store och kirrade en ny foundation. Jag älskar att ha 20%rabatt på allt där. Mums! Sedan gick jag och lisa lite i affärer och vände klacken mot stationen. Satt och pratade med matilda, julia och lisa på tåget på hemvägen. Cyklade som en jävla idiot till klöxhultskolan, tog mig ca 7 minuter. Galet trött och anfådd när jag kom fram. Jag behöver nog börja träna lite mera nu tror jag. Haha. Tränade småbarnen, som nu har förökat sig till runt 40.  När den var slut for jag hem till Evelina och vi planerade lite smått. Missed her!

Nu är jag hemma, är vrålhungrig. Har inte ätit sedan kvar över 11, om jag räknar bort bananen på tåget, och det räknar jag bort. Så tänkte slänga in lite mickromat och äta mig stor. åh, mat!  Nej, nu spårar det ut lite. Vi hörs sen, med bilder och hela kittet hoppas jag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0