the person you were kissing wasn't me

Första dansträningen efter sommarlovet är avklarat. Vi var inte särskilt många, så det var gott om utrymme i hallen. Det är dock alltid lika trevligt att kliva in i den lilla c-hallen och dansa av sig lite. Träningsvärk i vänster lår kan jag nog räkna med när jag vaknar imorgon bitti, men det ska kännas!

Nu har jag fixat iordning lite chokladmousse till mig och papi. Tänkte slänga på en film och äta och vara uppe länge idag. Vilket jag egentligen inte kan bestämma själv, för jag har redan sovit två timmar idag, så somna lär jag inte göra än på ett tag i vilket fall som helst. Fast jag är ledig imorgon, så det spelar ingen roll ändå. Imorgon är det även dags för att åka till osby på introduktionskursen eller handledarkursen för övningskörning. Jag vet inte vad man ska kalla de. Det ska väl vara skönt att komma igång med det iallafall, så snart sätter jag mig bakom ratten och försöker se ut genom rutan samtidigt som jag ska försöka nå pedalerna. Jag undrar hur det kommer att se ut.


Och fortfarande har jag väldigt tråkiga inlägg utan några bilder. Jag har inte ork någonstans att föra över några bilder just nu, kanske händer imorgon om jag inte har något att göra. Annars får de nog förbli så tills vidare. Kiss!
h


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0