you're the only one I've ever believed in.

Tjenixen!
Idag har skolan varit mer än okej! Jävligt bra faktiskt! Vi har nämligen haft frisörsteknik hela dagen, och vi fick klippppppaaa :D Mer än okej. Vi tog även enskilda och -klassfoton idag. Usch. Vi fick hela salongen för oss när vi skulle fixa iordning oss. Jag kan ju säga så mycket som såhär att det märks att vi är frisör tjejer. Fullt hus. Hit och dit med hårspray, plattänger, och smink. Alla speglarna var upptagna och alla kacklade som små höner samtidigt som många sjöng med till radion som spelades i bakgrunden.

Vi försökte påskynda fotografen som bara snackade om sin tigtha tröja och skulle dra ut tiden så vi typ missade tåget, men jag och lisa sprang, även om vi hade god marginal med tid innan tåget gick. Vi kutade ändå, och jag sprang barfota i ösregn över grus och asfalt, känns fint i mina fötter nu.

Sedan skyndade jag mig hem från stationen i ösregn, skrev ut alla papper som skulle ner i väskan inför barngympan och sedan cyklade jag jättefort till klöxhult. Där kom det massor av  barn, vi var säkerligen över 30! Typ 35. Det gick liksom inte riktigt att sätta fingret på hur många vi var så spralliga som dom var. Vi lekte lite och sedan hade timmen sprungit förbi och jag for hemmåt igen.

Nu tänkte jag äta lite, och sedan lägga mig. Tidigt, tidigt idag hade jag tänkt mig. Fast när blir det någonsin som jag hade tänkt mig?


Nu är jag depp!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0