are you the victim of this experiece

Söndag kommer alltid att vara söndag. Helt enkelt. Jag har spenderat min tid framför dr dolittle bland annat. Jag har sprungit upp och ner från sängen varje gång mamma ropat på mig för att hjälpa henne vika lakan, kul slavjobb. Jag har ätit överbliven mat för att mamma och pappa skulle äta soppa, intresserade inte mig. Vad har jag mera gjort? Jo, tagit en dusch, sovit och snoozat. Pretty much it faktsikt. Halv 8 åkte jag för att träna dans, fem pers och tre åskådare. Yey! Jag var mest less och trött och ville hem. Sträckte mitt ben och blev på sämre humör.

Nu har jag varit hemma i en stund och ska snart kolla på film. Vilken de blir är lite av en roulettefråga. Kan bli vad som helst och ingenting. Från och med NU så börjar också min siesta-musiks-process. Enbart band som kommer på siesta skall komma ur mina högtalare. Jag vill inte vara de enda fånet som inte kan musiken, som på kent. hehehe. Jag, amanda, lisa, matilda och våra grannisar kommer att få ett par grymma dagar tillsammans, as long as vi har biljetterna i näven. Utan dem kan de bli tufft.



jag saknar mina små gos också. På fredag åker mamma till fina fina fina thailand och träffar alla fina fina släktingar, medans jag får stanna i fula fula svergie och bo i fulafula älmhult.Okej, det börjar faktiskt arta sig, jag är inte avundsjuk på mamma, inte alls. Well then, med detta sagt säger jag nu hej då. Hej då!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0