vi kan gå igenom eld

close-up

Det är såhär det kan gå till bakom matsalens stängda dörrar. Kan och kan, det är så det går till helt enkelt. Nu kan i princip vad som hända här resterande år. Det skulle vara fine för oss.

Igår var en ganska skön dag. Vi troddes skulle baka med floristerna. Istället blev vi indelade i grupper och fick skriva "mina vänner" papper typ, tillbaka i tvåan typ. På lågstadiet. Sedan fick vi 50 spänn var att handla gott till filmen, så det var rätt najs. Efter filmen fick vi i uppgift att göra en uppsättning med ett hårsmycke utifrån filmen. Kul kul cykelhjul och sedan slutade vi och gick till tåget. Kränga lite chips och godis innan vi anlände i älmhultet.

Idag hade vi en minst lika lugn dag. Börjde morgonen med julia och julia och samtal som inte bör diskuterar tidigt på morgnen. Kom vi på... Lite uf kickoff och hela köret. Hann med stan efter lunch, varmt och varmt. Fel kläder idag, rätt igår. Nåväl. Vi fick våra datorer idag, så nu är hela frisörklassen överlyckliga! Jag också, för det är ju jag som sitter här, en fredag. Tretåg med förbannad huvudvärk och cykel hem. Sova två timmar sedan bakade jag och mamma en kladdkaka. Fint det! Så nu har vi suttit och myst med det, för idag är det bara hon och jag hemma. Pappa kommer vara borta hela helgen och jag vet inte riktigt hur jag ska överleva utan honom. Tror knappt han har sovit borta sedan jag föddes, eller kunde tänka och minnas iallafall.



Okej, utan pappa men med en kladdkaka. Jag tror jag ska fixa helgen galant. För imorgon beger jag mig till malmö och en malmöfestival!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0