If this makes you happy

Idag var jag optimist och köpte ett par sommarskor! Jag tror, att om jag börjar köpa lite  vår/sommar grejer nu (skor!!) så kommer det automatiskt att bli vår väldigt snart. Om alla tänker som jag går det fortare :)

Lektionen idag var bra, samma stuk som de andra senaste lektionerna, men idag fick vi noggrannare planera vad vi ville göra med våra hår. Nästa vecka börjar vår egna hårvård i ett par veckor framöver. Färga och slinga är helt okej! När vi slutade gjorde vi snabbvisitar i nästan vartenda affär i växjö, okej, 5 stycken iallfall. Där jag i en av affärerna roffade åt mig ett par skor som jag tidigare skrev. Nu skrev jag det igen för att försäkra mig om att ALLA börjar tänka på våren nu, bra!

Tåghelvetet (så får man säga) var inställt från växjö så vi fick åka buss till alvesta, sådär roligt. I alvesta hade vi tur att det fanns ett tåg som väntade på oss, annars hade jag gått under. Så vi kom hem i nästan vanlig tid. Martina väntade på mig i bilen med banan och yoghurt, och körde mig till haganäs. Känner att jag snart är back on track på träningen nu. Fast nu ska det inte bli för mycket träningssnack, nu sitter jag vid käksbordet och försöker skriva på engelskan. Som alltid är allt annat mycket roligare, som att sitta och småäta till exempel.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0