bla bla bla

Vad mitt tidigare inlägg kan konstatera, är att jag inte hade någon vidare bra morgon. Lugnt och sansat lugnade jag mina ÅH-NEJ-JAG-HAR-FÖRSOVIT-MIG-nerver och intalade mig själv att Barbro inte skulle döda mig. Ensam satte jag mig på åtta tåget och alldeles själv gick jag till skolan. Det var tomt, men möttes av en glad barbro som inte alls hade planerat dråp. Jag knallade mest runt i frisörsalongen när alla gjorde sina vackra uppsättningar (jag blev klar igår med min) och efter det kollade vi på några don't drink and drive filmer. Slutade med att hela klassen fällde tårar och stämningen blev otroligt dålig. Sjukt vad man påverkas av detta.

Lunchen fick oss på lite bättre humor, våra andedräckter blev dock inte bättre av vitlöksåsen som serverades idag. Naturkunskap väntade efter och vi köpte vårt fredagsgodis för att överleva lektionen. Jag somnade, julia somnade och lisa somnade. Paying attention, hehe. Jag och julia lämnade våra mannar och gick mot tåget. Där sov vi båda vidare och vaknade i älmhult. Där skiljdes vi åt olika håll och nu har jag varit vuxen och läst tidningen tillsammans med en banan.

Ikväll tänkte jag våldgästa lisa och amanda som ska mysa tillsammans ikväll. Tråkigt nog vet dem att jag kommer, om jag dyker upp, annars skulle jag ha överraskat dem rejält! Nu tänkte jag knapra på lite knäckebröd.

finaaast


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0