It's always the same

Utmärkt dag, in och ut. Startade dagen lite för galen kan jag känna. Busschaffisen i växjö var något enastående och ganska klockren. Bussarna borde anställa fler människor som pratar glatt med sig själva om vad man borde göra åt snön. Detta var ett bra sätt att köra igång dagen med, eftersom jag bortser från min morgon som jag kan sammanfatta med, snooza för mycket, äta för lite, leta efter saxarna och sist men inte minst promenera i blåsten + en halvmeter snö. Ungefär.

Vi hade frisörteknik hela dagen, det var guldvärt trots att dagen kändes som tre dagar och 2 timmar. Vi fick slinga foliéslingor med riktig blekning. Halleluja! Jag och alexandra gjorde ett bra jobb och sammarbetade som ett team, med assistent. Incident ett inträffade i matsalen och ingen aggerade tillräckligt fort tills jag tog språnget och nästan trillade i creamefrechen (hej rättstavarN). Efter lunchen fick vi göra en uppsättning, jag blev nöjd och sedan gick vi lite i stan. Jag köpte återigen en tröja på monki, endast 40spänn! Helt ok. Tåget rullade in vid halv och incident 2 inträffade. Där aggerade de som behövde, resten gled vidare. helbra folk att spendera med 40 minuter på tåget på morgonen, hela dagen i skolan och 40 minuter på tåget efter skolan. Ni är bra!

Jag och amanda åkte hem till lisa. Hon lagade goda nudlar till oss och vi pratade och hade oss. Mutter, hehe! När amanda lämnade oss klippte lisa mig och jag klippte henne. En kopp té och prat gjorde kvällen strålande. Nu är jag hemma, 22.14 och nu ska jag börja skriva på naturkunskapen, känns som att jag borde och måste skicka in den ikväll. Kuhuuul. Hejdå.


Kommentarer
Anonym

2010-01-29 @ 09:24:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0