there's a point where i give up

Bra dag att vara ledig på. Var lite skeptisk mot vädret när jag vaknade klockan sju och såg ett stort molntäcke. Det redde ut sig och ett par timmar senare var det jag som låg fastklistrad mot altangolvet. Åkte och handlade lite med mamma och pappa, när vi kom hem cyklade jag bort till Johanna där även hon låg strandad på sin altan. Vi solade, åt jordgubbar, åt ihopsmälta colanappar, limevatten och badade. Det var apskönt att kunna svalka sig lite mellan solintervallerna. Man vill ju inte gärna hänga i bökhult nowadays.

Åkte hem när det var dags och då var maten sververad. Potatisgratäng och falukorv. Fint det. Sov lite sedan åkte jag, mamma och pappa till näset och badade lite. Träffade på lite känningar och när jag kom hem mötte jag upp johanna för en promenix. Skönt var de här.

Nu haffade jag datorn lite fort när den ändå var igång. Jag har dock ingen ork för att lägga in några bilder till datorn, för de är ju jobbigt. Därför får ni klara er utan något nytt. Imorgon ska det jobbas från halv 1 till 5! Snacka om att slösa på dagen. Nåväl, jag får leva vidare ändå. Nu tjatar martina på datorn igen, gotta go, hehe.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0