21 juni

Idag har varit en ganska så ljuvlig dag faktiskt. Drog mig ur sängen halv 8 idag, gjorde lite frukost och satte mig tillrätta ute på altanen. Lite kyligt, men solen stod framme. Det är det som räknas. Klockan nio satt jag bakom skolbänken på haganäs, kändes konstigt. En och en annan bekant ramlade in och vi började med lite fika och bekantskap. Under resten av dagen fick vi komma med affäridéer och prata en hel del ekonomi. En timmes lunch ute i solen var också rätt okej. Tror jag kommer ta mig igenom dessa två veckor utan problem, nästan så att det är kul där. he,he.

Runt tre någongång var jag hemma. Tänkte suga ut de sista av dagens solstrålar. Hann ligga där en halvtimme innan jag kände regnet. Gick in med en hängläpp och sov lite. Vid fem åkte jag, pappa och martina till växjö. Eftersom det var ca tio år sedan pappa var på bio tyckte vi det var dags. Beck - levande begravd kollade vi på. ja hej jäklar vilken film. Hehe, jag flög ur stolen tre gånger. En tant skrek till och med "AKTA DIG". Ja sedan åt vi lite innan hemfärden.

Nu har jag duschat och sitter med hårinpackning i kaluffsen. Tänkte kolla lite film att somna till. Vad som kan vara värt att notera är att jag inte somnade under bion. Jag blinkade knappt, så pigg var jag. Guldstjärna till mig. Nu är jag inte lika pigg. Så, nivet, godnatt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0