having the time of my life

Det känns jävligt konstigt att sitta med ett tangentbord och en riktig datormus. Inte varje dag  man får känna på den känslan, defenitivt inte med en dator som tar ca 20 minuter att starta upp. Och då är den ändå inte halvägs klar.

Idag var en riktig skön skoldag. Inte jobbig någonstans. Möjligtvis då vi var tvugna att lämna in dator. Fick aggera lite mentalt stöd för amanda så att hon inte skulle bryta ihop. Ibland måste man vara en bra kompis. Iallafall, innan skolan började så stannade vi vid konsum för att köpa god fika att fika på. Kladdkaka, vispgrädde och en festis. Det kalasade vi på så fort vi började vår mattelektion tillsammans med Dear John. Den var bra och den ska ses igen. Missade lite för jag var tvungen att hålla så hårt i mina tummar att jag tuppade av lite.

Sedan åt vi lite lunch, ville gå till monki men regnet stoppade oss. Istället satt jag, amanda, julia, annie, alle och hade open talk. Gamla pinsamheter och ragg. Vi konstaterade iallafall att vi alla hade olika sätt att plocka upp ragg. Ibland kan det ju faktiskt fungera att bara fråga "vill du pussas?". For some of us, kanske vi ska notera. På engelskan fick vi tillbaka lite arbeten, fick reda på betygen, lämnade in datorerna och sedan kunde vi ta vårt pick och pack och bege oss mot tåget. Tjugo över ett åkte vi iväg och 13.53 steg vi av tåget. Vi splittrades och jag satte mig i bilen mot lisa för att hämta min cykel. Vidare mot hartmans och sedan hem till min kära säng. Slocknade, vaknade och åkte till bråthult. Lite hundkurs och lite kaffe.

Imorgon börjar vi klockan nio och ska ha mentorsdag. Kommer bli fett mysigt tror jag. Vet menar jag. Nä, tjofräs.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0