were we still kissing when you know we were through?

Vet inte vad jag tycker om vad gårkvällen hade att erbjuda. Vi började hemma hos julia på hennes altan som det var sagt. Där tror jag också att vi borde ha stannat. Vi åt glassbåtar, pingvinstänger, drack mümmel man, åt jordgubbar, öl och lite därtill. Ett tag blev vi paniskslagna och ölen som åkte ner i min väska rann också ut. Där badade min kamera tillsammans med mina tuggummin, halstabletter, läppglans, nycklar och diverse saker som man brukar finna i en väska. Jag sa farväl till min kamera som troligtvis tagit sina sista kort och sedan begav vi oss till Joel. Där fanns det vattenpipa och en hel del killar, även tjejer. Kände oss mest ivägen så vi cyklade vidare till Elias. Där vi inte heller kände oss så hemma. Redan efter bara en kort stund cyklade jag och carolina hemåt. Jag kollade på Beck och somnade.

Idag har varit en riktig söndag. Jag vaknade av att mamma sa att klockan var 11 fast den bara var halv 10. Jag följde med och handlade lite och sedan gick jag och la mig igen. En timme senare ville mamma jag skulle följa med henne och tanka och handla igen. I detta fall hade jag ingen egen talan och fick följa med. När jag kom hem la jag mig i sängen igen. Galet. Mitt andra hem skulle jag vilja säga. Eller mitt enda.

Vattenmelon och ananans har varit dagens kost, en snickersglass också. Hej nyttiga jag! Imorgon börjar kursen på haganäs, tuffa två veckor. Kill me!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0