march

Idag var vi i skolan. Kramades, pysslade och gjorde hårsmycken. En mjukstart sådär efter lovet, för mari vet, vet att vi egentligen bara vill äta och fika och snacka skit efter lov. Det gjorde hon klart för oss, hehe. Försökte ta fyra-tåget hem, men de gav ifrån sig oroväckande ljud och fungerade inte riktigt som de skulle. Vi blev 15 minuter sena. Pappa hämtade mig och körde mig till träningen.

Nu har jag ont i hela kroppen, mest i fötterna och bröstkorgen, ifall ni vill veta. På lördag är det tävling. Kännes hastigt och lustigt med tanke på att jag bara tränat ett par veckor efter att jag började igen. På något vänster hoppas jag att det blir bra och en eventuell pallplats. Tjejerna har ju fixat det där galant förut!

Efter träningen handlade jag och martina lite på willys, åkte hem, gjorde ost och skinkpaj (mickro mat, naturligtvis!). Nu ska jag skriva ut lite papper och sedan göra ett försök till att packa idrottsväskan. Förresten är det helt galet att det idag är första mars. FÖRSTA MARS, och snön är kvar? Die snö die!

det var allt från mig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0