bulletproof

Jag kunde inte ha fått en bättre start på en så galen helg.

Frukost på sängen till mig själv, känner att det är dax att unna sig bra saker. Sedan gav jag mig på rakapparaten och klippte till pappas hår lite. Fin blev han. Klockan tio begav jag mig ut till byn med martina för att gå i lite affärer. Vi slutade vår runda på cafe deres innan klockan blev elva och jag gick vidare till tåget. Där träffade jag på lisa, palmen och alle. Promenerade bort till skolan för att ha lite bild och form. Där var det klipp&klistra som gällde.

Vi hann lyckligvis med tretåget och jag lyckades pricka in ganska rätt tid för att hitta pappa och molle på en promenad i solskenet. Så vi traskade hem tillsammans i vårsolen. När jag kom hem åt jag lite och sedan åkte jag ner till träningen. Dans dans dans, gymnastik, lite vurpor osv. Tråkigt att alla inte kan hålla sina fingrar i styr dock.

Nu har jag ätit doppad ballerinakladdkaka i mjölk. Det var lite av en besvikelse, så jag får leva vidare på min baguett. Kollar på mannen som talar med hundar och avgudar honom. Om han ändå kunde ovandla molle till en bra hund!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0