you are loved

Tråkig onsdag? Tråkig onsdag!
Började med matte. Hade betygsnack sedan gick matten över till naturkunskap och sömn för min del. Jag och julia satt ute i solen på rasten, det var rätt härligt. Efter lunchen hade jag engelskaredovisning, pissigt men de fick gå. Sedan jobbade vi med wedding planner. Ska fixa ett bröllop för ett par, snacka om att man vill gifta sig nu nu nu! Enbart för allt fint naturligtvis.

Gick lite i stan när vi hade slutat och sedan satte vi oss på ett försenat tåg. I älmhult virrade jag runt och letade efter robin som skulle ge oss sitt tält så att lisa, amanda och matilda kunde sätta upp deras också inför imorgon. Tur väl hade de en popupptält. Rätt coolt faktiskt, hade velat se den. Vi blev kvar och pratade lite innan jag cyklade hemåt. Åkte direkt till Bråthult för lite hundkurs. Välkomnades av 5 andra skällande hundar, plus molle dåva. Gick bra och vid halv 9 var jag hemma.

Har försökt att packa min väska nu. Det enda som har åkt med är en jäkla massa tröjor verkar det som. Ack. Jag får fixa resten imorgon för nu måste jag gå och sova. så, farwell liksom.


Kommentarer
Anonym

söt som socker :)

2010-05-30 @ 18:48:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0