bowling och mat

Som jag trodde blev min lördag lika bra som jag hade förväntat mig. Vi åkte med werner upp till Växjö och hittade sedan oss själva inne i bowlinghallen, dojjorna på och redo att strikea! Man ska vara försiktig med vad man utlovar. Jag själv menade på att jag inte skulle ge mig innan tio strike. Efter att ha spelat passgångs-bowling ända in i serie 3 kunde jag sedan få in rätt fot först. Jag skyller mitt dåliga resultat på detta missöde och fick nöja mig med 3 strike. Jag kom iallafall etta från botten, alltid något eller hur?

Vi åkte vidare till Akropolis. Hur trevligt som helst, men dit åker jag nog inte många gånger till för en bit mat. Vi styrde hemåt och vid halv 12 klampade jag in genom dörren. Myste med mamma som inte heller kunde sova. Åter igen lurade jag i mig lite kaffe och natten blev lång. Tackar alla ledarna i ÄGK för en mycket bra kväll!

Idag har jag färgat mammas hår, varit på maxi och kollat för mycket one tree hill. Dansat och nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon väntas praktik och fyra veckor framåt. Jag gillar't!
nöjda och glada tjejer!


puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0