somliga ljus brinner aldrig ut

Inte en, inte två, inte tre, utan 4 stycken olika dödsannonser. På något vänster kändes det bra att se så många, i samma tidning. But still, overkligt.

Idag har jag varit hemma nästan hela dagen. Man kunde tro att det var vår idag. Jag och pappa passade på att njuta av solen, och vad som hörde till, ute på sjön. Vi sög in all sol innan vi begav oss hemåt för lite lunch och lite one tree hill. Eller tja, han kollade ju inte, men jag gjorde. Var nere i byn med mami en sväng, hämtade ut ett paket som kommit från hm och allt som var mitt var ett skärp. Så typiskt. Får väl vänta tio veckor till på nästa leverans. Påtal om det, igår beställde jag massa nytt smink. FINT! Mest för att det behövdes som fan. Mamma och jag pallade lite äppeln också, eller jag gjorde. För mamma vågade inte klättra upp i trädet. Så vem fick inte göra det om inte jag?

Nu har vi slängt ihop en äppelkaka som står i ugnen, gottt! Idag mår jag bra, bortsett från grotesk träningsvärk och brutal förkylning. Jag mår ändå bra. För idag var det någon som saknade mig och fick det sagt. För det kan vara något av det bästa man kan få höra. Ser ut som att oslo blir mitt nästa stopp, he he. Puss på det



Kommentarer
Steffen

Somliga ljus :)

2010-09-05 @ 17:36:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0