28 december - dag 16

Vaknade av jag grät idag. Jag drömde att jag hade behövt avliva min häst. Haha, så jävla snopet. Sen när (okej när jag var 10 och hade hästar överallt på väggarna, men då är det ju inte helt konstigt) började jag drömma om hästar? Trodde jag skulle drömma om ormar efter att ha sett 10 stycken insnörande i varandra igår. Fast det är jag väl glad för att jag inte gjorde.

Idag har det varit än varmare än igår. Så det har badats hela dagen och idag var det ingen delfin som var framme. Utan mer en elefant som badar för att svalka sig och gör det för att det är ett måste innan man svettas ihjäl. Så jobbigt har jag det.

Åkte in till jul/nyårsmarknaden vid 7 tiden.  Hur mycket ballonger som helst överallt, hopptorn, marknadsstånd. Man kunde nog hitta det mesta där, det gjorde jag också. Två fina klänningar till i samlingen. Hehe, börjar undra om jag kommer att få med mig allting hem i resväskan utan att överstiga vikten. Kommer bli intressant att se. Hur pappa och mamma har packat lätt, lär nog få ta lite plats i deras väskor också.

skor någon?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0