16 december - dag 4

Idag bestämde vi oss för att åka ut till en mindre djurpark och titta på elefantshow. Hur mysigt som helst och där fanns en liten galen apa som flängde runt. Har så många roliga filmklipp som jag kan titta på om och om igen, dör lika mycket varje gång. Där fanns flertalet elefanter, en apa, papegoja, några getter, fiskar, hästar och en hel del hundar. Krokodil och ormshow hade de också en, men med en viss rädlsa för ormar så hoppade vi över den. Besparade mig en god natt sömn utan mardrömmar iallafall. 

Fick även chansen att rida lite på elefanterna och man skulle vara dum som tackade nej till det. Så himla mysiga (och jättehåriga och så känns det som att sitta på sandpaper). Showen var rolig och så värd trippen. När vi var tillbaka på hotellet hade klockan redan hunnit bli 2. Vi åt lunch och sedan somnade jag i skuggan vid poolen. Vaknade upp med 75 myggbett, men vad gör det.

Jag och pappa har precis varit nere i restaurangen vid havet och ätit glass. Stannar på hotellet resten av kvällen. Imorgon är vår sista dag här och tidigt söndag morgon beger vi oss mot bangkok för att ta flyget till Roi-Et.


Kommentarer
Martina

Åh va härligt! Ser ut som ni har det helt underbart andra sidan jorden! :)Saknar er enormt! Hälsa mamma och pappa!

2011-12-16 @ 21:19:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0