17 december - dag 5

Det här blir troligtvis det sista inlägget för ett par dagar. Imorgon bitti åker vi till Bangkoks flygplats och tar oss vidare mot huset i Roi-Et. Jag är så exalterad och så nyfiken på hur det faktiskt ser ut där nu. Vet inte alls vilka tillgångar till internet jag kommer att ha där, men förhoppningsvis kommer det vara så bra som jag haft det nu. Att jag kan skriva lite, lägga upp lite bilder och prata med mina fina kompisar.

Idag dissade vi beachen och poolen. Mammas bror och hans dotter och hennes kompis kom hit idag. Min lilla kusin som minsann inte är så liten längre. Fyra år sedan jag träffade henne och idag är hon nästan lika lång som mig trots att hon är yngre. Idag åkte vi en bit utanför stan för att besöka ett floating market. Det var så fint där och det fanns mycket att titta på, mer än bara det som fanns i affärerna. Åkte vidare till något som var ett slags tempel, fast utan själva tempelhuset. Statyn var enorm och till och från kryllade det av människor. 

Senare på kvällen åkte vi in mot stan och gick på två andra nattmarknader än de vi tidigare varit på. Åt mat på ett seafood ställe. Kan ju säga att där inte fanns något för en som inte äter skaldjur. Jag sparade mig och åt på hotellet när vi kom hem, hehe. 

Nu är jag redo för att gå och lägga mig, vi åker som sagt tidigt imorgon det blir en lång dag bestående av resor. Bil, flyg, bil i 12 timmar. Kill me! Är så avundsjuk på alla som ska till nissefesten och ha jävligt kul med varandra, medan jag kommer ruttna i en bil.
Jag återkommer när jag återkommer!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0