i hate valentine's day

Finns det något mer irriterande än när någon försöker prata med en samtidigt som man fönar håret? Nej, jag tror fan inte det. Tog mig minst tio minuter extra på grund av min pappa. Hamnade ur balans från mitt schema för dagens kväll. Hehe. 

Bajs åt alla hjärtans dag också. Hela universums par har visat sig ute på stan, hand i hand. Okej, vi fattar att ni har pojkvänner ni vill visa upp. Själv kunde jag stolt visa upp mina finaste vänner, med en fika på scores trots att vi var några man färre än vanligt. Vi har förberett oss på museet inför imorgon. Grymt nervous. Kunde varit iallafall. Det kommer nog imorgon.

Tränade gymnastik till kvart över 6, idag gick det för en gångs skull åt mitt håll och så var jag tvungen att gå tidigare. Det är ju bedrövligt. Åkte till millebygden och tränade lite hund. Behövde ta en dusch efteråt, stank. Nu ska jag dra igenom min redovisning en sista gång innan jag kollar klart de två sista avsnitten OC som någonsin gjorts. Fast funderar skarpt på att titta på I hate valentine's day. 

over and out.
hehe
gött med ett hm paket som ligger och väntar på mig, inte lika gött för min plånbok. ACK


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0