2011

En vecka och tre dagar sedan.
Det är en vecka och tre dagar utan noteringar, tankar jag delat med mig av och en hel del dagar av mys. Jag har levt igen. Det har varit så skönt. Julafton med familjen var hur mysigt som helst. Även om martina jobbade kväll och pappa skulle iväg på tomteuppdrag. Mycket mat och fina julklappar blandades med kalle anka och fika. Det hade inte kunnat bli mysigare.

Jag, martina och mamma bestämde oss för att låta mammas lilla bil få ge sig ut på längre sträckor än mellan diö och älmhult. Så vi åkte till helsingborg och spenderade en hel dag på väla bland giriga människor i mellandagsrean. Mamma fyndade lite, jag fyndade lite mer och martina fyndade mest. 

En klippning av robin och pierre, en fika med Johanna, en mysig kväll hemma hos lisa, några promenader i vinterkylan och alldeles för mycket one tree hill har blivit en del av min vardag.

Det är 2011 och ett nytt år. Första dagen spenderades mesta dels i sängen efter bravaderna på nyår. Vi tjejer samlade ihop oss hos matildas syster och började med en god middag. Styrde bort mot skogen och träffade alla fina killar i sina kavajer. Efter lite kortspel, mycket sång och dans och allt däremellan slog klockan 12. Vi hälsade 2011 välkommen med bullenskorv, god tårta och chips. Vi var ganska uppjagade ett tag, tills vi senare hamnade i ett rum för mys och prat. Sedan var vi på att igen. Höll på sådär till halv 8 på morgonen, då jag äntligen fick sova. En halvtimme i fåtöljen. Jag kan väl säga som så, att jag har sovit bättre. Lite senare åkte vi hemåt. Tack Gustav för att vi fick komma och tack alla mina fina vänner!

Nu ska jag bege mig mot byn och fika med julia. Fina fina vän.


from now on, tänkte jag mig en mer kontinuerlig uppdatering. För jag hade egentligen så mycket mer att berätta, men minnet det sviker. Hoppas ni alla får ett gott nytt år, i vilket fall som helst!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0