Det var inte den första i år och definitivt inte sista

Idag kan jag har haft den sämsta morgonen i hela älmhult. Snoozade lite för länge, fick göra en matsäck för att hinna äta, cyklade som en idiot till stationen. Upptäckte att jag faktiskt hade kunnat hinna med tåget, om jag inte hade glömt tågkortet hemma! Så fick hoppa på min bike igen och cykla hem. 

Idag har jag rullat en permanent på min kära samuel. Han blev snygg och likaså när jag volymfönade honom. Lämnade dockan och sidan och klippte istället en söt tjej och hon blev fin. Öppnade våra hjärtan lite för mycket innan vi tog tåget hem. Är helt slut i hela min kropp efter träningen igår. Hade så fett förtjänat en hel pizza, men fortfarande är det ingen som är givmild och ger mig detta. Har inte ätit hämtepizza sedan innan jullovet! Vad jag kan minnas iallafall. I vilket fall som helst, så får jag nöja mig med pyttipanna. Skandal. Tur vi har köpt en ny ketchup som jag kan dränka den med. Nog om mat och nog om mig.

HEJA HV!


Kommentarer
Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej :) jag har en dagens bloggtävling! Du får supergärna vara med, det är bara klicka på länke här under och anmäla dig :)

http://vadfanskajagheta.se/2011/march/onsdag-dagens-blogg-2.html#comment

2011-03-16 @ 00:51:19
URL: http://vadfanskajagheta.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0