26 september

Nu har jag hunnit landa lite efter den oerhört bra trippen till malmö med qompaniet-gänget. Tåget lämnade älmhult redan klockan 9 och vid halv 11 var vi på plats och incheckade på hotellet. En shoppingrunda, stress och hungriga magar senare var vi på plats för att introduceras av L'anza. Utbildningen var suverän och så otroligt inspirerade. Inte för att tala om vad man lärde sig! Färger, klippningar, frisyer, styling. Vid fem var det klart och vi gick för att piffa till oss lite. Förfest på hotellrummet och sedan satte showen igång. Kan varit det bästa jag har sett. DÄR kan man snacka inspiration. Helt galet! Trerättersmiddag på det och en massa dans bland galna frisörer. 135kronors mojitos senare och vi låg utslagna på rummet.

Vaknade upp i något som man kunde kalla natt med de fantastiska gardinerna och hälsade god hotellfrukost välkomen. Det var välbehövligt då vi endast hade ätit en baguett och en cheeseburgare, plus den fruktansvärt omättande trerättersmiddagen under hela lördagen, så var vi ganska så hungriga på söndagen. Lite till shoppning och vi var redo för hemfärd. Sov som en stock hela vägen, kan jag väl tillägga. Tack tack tack för helgen!

Ganska skön dag i skolan idag också med lite samhälle. Diskuterade allt annat utan det. Lyxigt nog fick vi åka bil hem idag med Palmis! Stannade för en snabb shoppning på samarkand och en macka och latte. Fint ska det vara en måndag. Redo för sängen nu kan man väl säga.


Förresten så har jag bokat tid för tatuering idag! :D
TJOHO och sådär


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0