5 april 2012

Stockholm var bra och vi kunde inte ha det mysigare.

Kände mig totalt förvirrad när jag klev av på perrongen i självaste huvudstaden. Hittade Lisa mitt ibland alla uppstressade människor. Satt ner en stund på jensens innan vi gick en runda i stan. Jag åkte för första gången pendeltåg och nu känns det som att jag aldrig gjort något annat i mitt liv. Även om jag fortfarande var virrpannan själv. Är imponerad av folk som klarar av det. Åt en mysig middag på vapino i samlad trupp. Jag, Lisa, Dennis, Angelina och Hannes. Sedan tog vi en öl på skatteskrapan innan vi åkte hem för att sova.

Dag två började med en hyffsad sovmorgon för min del. Lisa var i skolan och så länge åt vi frukost och mötte upp henne och Matilda i stan. Gick lite till i stan. Vi var uppspelta över att vara på stureplan och alla de gator man hört talas om i monopol, hehe. På kvällen var vi på studentskiva utklädda i diverse karaktärer och dansade hela kvällen. Klockan 4 var vi i säng igen.

Vår sista dag åkte vi in för att kolla på skolan där lisa går, hämta hennes studenmössa och träffa lite folk. Fikade innan vi åt kebabtallrik (FETT) och vid halv 5 styrde vi hemåt med ett pitstop i jönköping. Himla fint har det varit och jag är så nöjd med dessa dagar.

Så tack för denna fina tripp, ALLIHOPA!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0