10 januari 2012

Har underskattat min säng, världens bästa! Att jag ens har kunnat sova i de hårda sängarna i thailand, kan inte ha varit bra för min rygg. Klarvaken klockan 04.00 inatt, fanns inte så mycket annat att göra än att dra igång några avsnitt gossip girl. Tänkte jag skulle äta också, men det fanns ingen mat i kylskåpet, fick nöja mig med att dricka upp gustavs laktosfria mjölk och varma lussebullar. 

Idag har jag hjälpt martina att flytta lasset mot kristianstad. Vi har varit borta i fyra veckor, kommer hem och en dag efter lämnar hon oss. Vilken tajming. Men lägenheten var hur mysig som helst och vi har spenderat flera timmar på jysk, willys, öb och såklart i lägenheten och även lite på stan. Lagade mat och myste med glass till efterrätt med världens godaste lakrisströssel. 

Bokade tydligen en studentresa till ayia napa också. Jag som sa att jag aldrig någonsin skulle få för mig att åka dit. Är väl fortfarande inne på det spåret, men har besämt mig för att en studentresa ska göras på ett galet ställe. Så, atteh... en gång i livet kan man väl leva med att man har varit där :)  Dessutom tror jag sällskapet gör att vi kommer få det hur bra som helst!


molle fick också presenter :)
fin välkommen-hem-middag
första måltiden i lägenheten
och efterrätt, såklart!


Nu ska jag sova, jetleg har aldrig varit på min sida.
Får hoppas att jag inte vaknar fyra inatt och att jag orkar hålla mig vaken hela skoldagen imorgon. 
Godnatt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0