4 november

 I fredags tog jag en riktig latdag. Cyklade hem till mamma och pappa vid 7 i vanlig ordning. Somnade till och vaknade vid 10. Gick en runda med hunden och kollade på film och sov lite till. Det var så skönt och så välbehövligt. Utvilad och pigg. På kvällen passade vi på att skruva lite fronter och sätta dit handtag på våra fronter i köket.
 
I lördsags fyllde min lilla älskling hela 23 år. Jag steg upp tidigt för att fixa frukost på sängen innan jobbet kallade. Sjöng en fin visa och han fick sina presenter. På kvällen efter jobbet åkte vi hem till hans föräldrar och hade perukfest och bjöds på den godaste maten.






Igår hade jag och mami en skön förmiddag ihop. Vi var på IKEA och på kvällen kom Daniels föräldrar hem till oss och hjälpte oss att röja upp i förrådet. Nu har vi ett superstort förråd och dessutom ett rum till våra garderober (igen). Vi har förvarat kyl och frys där under tiden köket fixades iordning, men nu är dem borta och äntligen finns platsen att röra sig på.

Känns som att det mesta börjar falla på plats. Vi har fyllt våra kökslådor med lite kastruller, tallrikar m.m. Färg ska införskaffas till väggen mot köket och om en vecka kommer våra bänkskivor. ÄR SÅ SPÄND!! Soffan kommer vi att åka och hämta i Falkenberg på söndag, så snart kan jag bjuda hem er alla, mina kära vänner.




 
 


Kommentarer
Matilda Glanz

Åhh så fint det blir!!! Längtar tills vi får komma och hälsa på i ert fina hus!! Pussss Matilda

2014-11-04 @ 22:10:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0