13 augusti 2015

En resa till turiket såhär mitt i sommaren var precis vad jag behövde. Det var så skönt att bara kunna släppa allt med huset och bara åka iväg och njuta av det fina vädret.
 
Vi hade mellan 35-40 grader varje dag och inte ett moln så långt ögat kunde nå. På kvällarna steg graderna aldrig under 25-30. Vi drack hundratals mojitos, åt god mat, solade, badade och hade det bara allmänt gött. Ångrar inte en sekund att vi åkte iväg, även om det från början var tänkt att vi skulle boka en sista minuten om vi blev trötta på vårt liv här hemma. Det fina resesällskapet vi hade gjorde verkligen resan bra. Ja, istället för att skriva en massa om resan så får ni istället lite (läs;många) bilder att titta på. Det är lite roligare så.
 















































































































Vi kom hem i lördags efter att ha sovit en hel natt på flygplatsen i Köpenhamn. Vi var ganska möra i kroppen och sov en stund. På kvällen åkte vi hem till Ida och Eldin och hade lite minikräftskiva och myste med deras nya valp Enzo. Så himla fin och mysig kille! Eftersom vi var rätt trötta och sega så blev det inte särskilt sent.
 
Vaknade upp till solen på söndagen. Jag och pappa åkte till åhus för att bada (som om jag inte fått nog av sol efter en vecka i turiket). Martina mötte upp oss där och vi hade en mysig dag vid havet. På måndagen var det också ganska fint väder så jag och daniel styrde bilen mot möckeln och fick hela badplatsen för oss själva. Eldin och lilla Enzo gjorde oss sällskap också. På kvällen åkte jag och pappa ut med båten och fiskade. I 2 och en halv timme var vi ute och såg inget spår av en fisk. 
 
Tisdag bjöd på regn. Passade därför på att göra lite saker som måste göras. Vi åkte till IKEA och lämnade tillbaka vårt matbord som hade börjat svälla. Nu är det helt tomt i vårt vardagsrum, så konstigt. Måste finna ett nytt bord snarast! Vi tog även tag i huset som behövde en rejäl städning. Skönt att ha ett rent hem igen.
 
I onsdags gav vi lite kärlek till vårt trädgård. Daniel putsade muren och jag rensade ogräs och grävde. Evighetsjobb som aldrig tycks ta slut. Måste bli färdiga snart, jag dör så tråkigt det är med trädgårdsarbete. På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa och åt grillat, vi spelade kubb och crocket också. Så kul!
 
Igår tittade solen fram igen. Åkte ut på sjön med mamma, pappa och daniel. Fiskade lite och sedan åkte vi ut till en ö och la oss där och solade och badade lite. Ganska skönt faktiskt. Har varit hos Ida och klippt mig också, tack för det! Mitt hår behövde lite kärlek efter flera månader sedan förra klippningen.
 



































Just nu ligger vi på playan i halmstad. Ångesten börjar smyga fram nu....


 
/ K


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0