4 juni

Wow! Helgen och denna veckan har gått alldeles för fort. 

Fick kompa lite i fredags och styrde bilen mot Göteborg. Jag, Martina och Daniel. Kom fram runt 7 tiden och vi gjorde oss lite hemmastadda hos Oscar. Blev bjuda på en supergod köttfärspaj och sedan spelade vi spel och drack lite alkohol till det. 

På lördagen åkte vi till nordstan och powershoppade i två timmar. Åkte vidare till andra Långgatan där det var fullt ös. Musik, människor och öppna barer längst hela gatan. Uppehåll nästan hela kvällen. Så skönt. Åkte hem, tog en powernap och gjorde oss sedan iordning för att äta tapas på manana. Första gången för mig. Drack också de godaste mojitosarna. Åkte vidare för att göra ännu en första gång-grej. Shuffleboard. Jag var sämst och det gick så jävla dåligt, men kul var det! Åkte hem och sov ut. 

Upp tidigt på söndagen. Kom på lite spontant att åka till Ullared skulle vara en bra idé på hemvägen. Så först stannade vi i Falkenberg och gick på fynda och sen styrde vi mot Ullared. Fyra tusen fattigare blev vi. På kvällen åkte jag hem till mamma och pappa och firade mors dag med söndagsmiddag. 

Veckan har varit ganska lugn. Kvällsjobb i måndags, bootcamp och symöte med tjejerna i tisdags, igår blev det storstädning i huset och idag har vi firat Robins födelsedag med frisbeegolf i parken och sedan korvgrillning på det. Supermysigt!!

Imorgon taggar vi inför personalfest. Wooop!!










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0