6 juni 2015

Hej!
 
Igår var en väldigt glad dag, men också ganska sorglig.
 
Startade dagen med bootcamp. Det var tufft, men vi peppade varandra och denna gången dunkade vi musik så 45 minuter gick väldigt snabbt. Inte så smärtfritt dock.
 
Stämplade in på jobbet med en minut tillgodo. Det var Sabina och Tovas sista dagen på IKEA Hemma. Därav det sorgliga. Kommer bli så tomt utan er två mina tjejer, era tokigheter och allt galet ni håller på med. Jag och Elin får hålla ställningarna i fortsättningen. 
 
På kvällen var det dags för personalfest, årliga sommarfesten. Jag och Elin åkte hit efter jobbet vid 16. Hann göra oss iordning lite innnan Sören och Joakim kom och sen kom resten av våra yra höns. Vi njöt av den fina kvällssolen ute på altanen, drack cider och sedan begav vi oss till festen med AW-tema. Bjöds på lite snittar, liveuppträde, lite dans, biljard och mycket bilder. Det var en trevlig kväll, men begav oss hemåt ganska tidigt.
 
Hade två fina nattgäster över här och efter lite nattamat somnade vi gott.
 
Idag har det varit ganska fint väder.  Nationaldagen, dagen till ära. Åkte och storhandlade. Känns vuxet att köra runt på en stor vagn istället för den lilla korgen vi normalt sett brukar använda. Haha. Kom hem och klippte Daniel ute på altanen och njöt av solens strålar. Vid 15 åkte vi hem till Johanna och Robin där födelsedagsfirande väntade. Gofika och grillat till mat. Så fint så!
 
Nu sitter jag instängd på mitt lilla kontor och pysslar lite. Daniel har killarna över för fotbollskväll, så jag ska snart bege mig till mamma och pappa för lite mollemys.
 
Ha en fin lördag ni alla där ute.
 

































Bjuder på lite bilder. Eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att ta bilder har jag fått printa lite snapchats istället. Tack mina fina tjejer och kollegor för en kul kväll! 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0