12 maj 2015 UPDATE!!!

Vad tappra ni är som fortfarande kikar in hit och hoppas på att jag ska  ha skrivit ett inlägg. Det värmer mitt lilla 21 åriga hjärta.
 
12 januari skrev jag mitt senaste inlägg, det är alltså exakt fyra månader sedan idag. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, för det är så mycket jag har missat att skriva på fyra månader. Jag vill berätta så mycket, men jag orkar inte ta det från början.
 
MEN jag har iallfall varit i London. Druckit massa öl, shoppat och umgåtts med bästa familjen schölin. Det är något jag kommer att leva på ganska länge. Mamma har fyllt 50 och min syster har också fyllt år. Ja ni hör ju, detta är ändå inte allt.
 
På husfronten då? Ja, jag vet inte ens vad vi har gjort i huset på fyra månader. Det känns som att vi har kommit så pass mycket i ordning att det känns som hemma. I princip är hela nedervåningen klar och vi är nu ute och arbetar i vår (inte ännu) fina trädgård. Vi har arbetat hårt för att ta bort mossan i gräset, sågat ner alla våra tre björkar och tja, rivit bort hela slänten för en ganska stor remake. Dragit och kämat med rötter som är de största jag någonsin sett och spaden har varit min bästa vän genom hela detta. Jag har till och med planterat i min egen trädgård. Jordgubbar, smultron, morötter, basilika och mynta. Hoppas, hoppas det kommer upp en och en annan ätbar sak i den rabatten.
 
En dag ska jag visa er bilder, bilder i massor. Det är ju så tråkigt att börja skriva igen efter att ha missat så mycket. Vet inte vad jag ska börja, men detta inlägg är en start iallfall. Hoppas att jag nu inte längre ska ta dessa långa pauser. För jag vill berätta för er! 
 
Nu väntar baconrullad kycklingfilé, mums!
 
Ps. 10 veckor till semester. WOOP!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0