17 maj 2015

Den här helgen har minsann flugit förbi! Torsdagen som var en röd dag spenderades på jobbet. Det var en väldigt skön och lugn dag för alla. 

Ledig fredag och för en gång skull var både jag och Daniel lediga samtidigt en vardag. Det var soligt och vi var uppe med tuppen. Redan kvart över 7 var vi på väg mot återvinningscentralen för att slänga skräp och sedan började jakten på grus. Då det var klämdag insåg vi ganska snabbt att vi fick ge upp. Åkte hem, klippte gräs och fixade sedan la vi oss platt på altanen och solade. Oscar kom hit och vi åt mat, åt
glass på torget och hade det bara allmänt gött. Kollade på hallaryd-virestad på kvällen tills solen gick ner. 

Jobb på lördagen igen och direkt efter åkte vi hem till mamma och pappa där det var fullt 50 årskalas på gång! Hela släkten samlade och några till. Mat och mat och mat. Så mysigt att träffa alla igen. 

Äntligen är jobbhelgen över. Började dagen med lite mollegos innan jobbet.  Vi har grillat fläskfilé och gjort hemmagjorda vitlöksbröd också. Får passa på nu, för imorgon börjar bootcamp. Tre dagar i veckan, 6 veckor, 06:30-07:15. Jag undrar hur det här kommer att sluta. 















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0