20 maj 2015

Hej allihopa! 

Äntligen är jag på banan igen efter två dagars sprängande huvudvärk. Ni som känner mig vet att jag aldrig är hemma från jobbet, men igår gick det inte. Övervägde ändå om jag skulle till jobbet eller inte, men efter lång tid osbelutsamhet kom jag fram till att det nog var bäst för alla om jag var hemma. 

I måndags började bootcampet. Så sjukt taggad och hade träningsvärk direkt efter passet. (Sjukaste! Och det var ändå bara ett fystest för att se hur (o)tränade vi är). Ledig resten av dagen, åkte till IKEA med mamma och gick en sväng. Sedan kom den förbannade huvudvärken. Åkte på symöte hos Josefin med mina fina tjejer. 

I tisdags var jag som sagt hemma från jobbet. Var vaken cirka 1% av den dagen. Knäppt vad lite huvudvärk kan förstöra dagen. Blev iallfall normal i huvudet vid 17 tiden men då var jag ändå så slut att jag hade kunnat sova resten av kvällen. 

Idag var det andra dagen på bootcampet. Ännu jobbigare än i måndags och värre kommer det att bli. Träningsvärken i mina lår leker man inte med! Kul att se så många kämpa för samma sak. 

11 timmar på jobbet idag har satt sina spår. Är redo för sängen nu! Lär somna gott. 

Ha de fint!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0