tjugoandra november

Den här helgen har varit händelserik, minst sagt. 

I fredags efter jobbet åkte jag och Daniel hem till Ida och eldin för Tacos och idol. En riktig fredag. 

I lördags ställde jag klockan på 8 och var uppe och fixade blöjtårta. Vid 10 var vi hos Ida igen och fixade inför hennes babyshower. Så överraskad! Vi hade det så bra och mysigt och vi började först med en lång brunch, följt av lekar och presentöppning och sedan lite fika på det. Vi vad där i säkert 5 timmar och tiden gick så fort med så trevligt sällskap. 
 
Efter babyshowern åkte jag och Vilma till byn för att hänga upp vår reklamskylt. Nu är det inte många dagar kvar, på fredag slår vi upp portarna!! Efter att vi brottats med skylten åkte jag hem till mamma och pappa en runda. Lite temys och så, sedan begav jag mig vidare till Julia tillsammans med Sophie. Vi åt hämtmat, drack vin och pratade. 

På kvällen började det snöa också och på söndagsmorgonen vaknade vi upp till 14 cm snö. Det var så fint ute och solen lyste så vi tog en promenad i skogen. Den höga snön gjorde att det nästan blev ett träningspass för benen. Vi skottade uppfarten och drack varm chokladmjölk. Hann en sväng till IKEA för att köpa ett vitrinskåp som vi ska ha på ovanvåningen. STOCKHOLM blev det och jag tror det kommer bli så fint!!

Vid halv 2 styrde vi bilen mot Växjö för hungergames-bio och indisk mat med Ida och eldin. Mums!

Nu ligger vi resan nerbäddade i sängen och klockan är 9. Hallå pensionärer!














Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0